Business Development Specialists

Vaša polazna tačka za rast i razvoj

Usluge poslovnog razvoja i franšiziranja.

Poslovna rješenja i franšiziranje.

OLIVECO Business development tim usko surađuje sa kompanijama kako bi planirala njihov rast i razvoj poslovanja, prilikom ulaska i proširivanja na nova tržišta. Tim iskusnih konzultanata iz OLIVECO-a sa sjedištem u Bosni i Hercegovini i regiji koji za Vas  identificiraju poslovne prilike i pomažu Vam u izradi i kreiranju poslovnih planova.

Poslovanje


Svako poslovanje je drugačije. Neke organizacije usvajaju dugoročnu strategiju stalnog rasta, a druge vole razmišljati i djelovati taktički kada je pravo vrijeme. Vaša kompanija je možda započela posao samo s jednim ili dva klijenta i intenzivan fokus koji je potreban za pružanje usluga istim, uskraćuje vrijeme za pronalaženje novih klijenata.

Poslovni razvoj


OLIVECO Business development tim usko surađuje sa kompanijama kako bi planirala njihov rast i razvoj poslovanja, prilikom ulaska i proširivanja na nova tržišta. Tim iskusnih konzultanata iz OLIVECO-a sa sjedištem u Bosni i Hercegovini i regiji koji za Vas identificiraju poslovne prilike i pomažu Vam u izradi i kreiranju poslovnih planova.

Franšize


OLIVECO pomaže klijentima strukturirati franšiznu strategiju utemeljenu na jedinstvenosti njihove situacije i onoga što smatraju najboljim u pogledu njihovog brenda, kulture i modela poslovanja kako bi ostvarili svoje ciljeve. Pomažemo vam pri kretanju kroz složenost modernog franšiznog poslovanja. Krajnji rezultati su održivi ciljevi koji zadovoljavaju vaše potrebe i pomažu vam da izbjegnete skupe pogreške.

Rješenja


Naš pristup je osmišljen kako bi podijelio naša iskustva i znanje o franšizi s našim klijentima i kombinirao ih sa njihovim znanjem i iskustvom u svim tržišnim sektorima franšize s ciljem razvijanja pravog franšiznog modela sa najvišom mogućnošću uspjeha na tržištu.

%

učinkovita usluga

Mi pružamo informacije, savjete, pravno i poslovno savjetovanje kao i dizajn interijera i opću pomoć pri razvoju poslovanja.

Ostale usluge

Prilagodljivost
Research

Istraživanje i informacije iz sektora.

Mreža
Marketing

Marketinške i konsultantske usluge s regionalnom podrškom za penetraciju i istraživanje tržišta.

Regionalni
Pravni savjeti

Regionalni pravni savjeti i konsalting putem naše unutarnje mreže agenata i suradnika.

Head Hunting
Ljudski resursi

Prošireni izvori, sourcing i intervjuisanje.

Bespoke
Kontakti

Kontakti kroz prilagođene baze podataka i privatnu mrežu.

Interijer i eksterijer
Prostori

Usklađena proizvodnja i razvoj dizajna interijera i eksterijera.

Franšize

  • Berber Men
  • Berber Men